Ραγκούσης - Φώφη: Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!

July 05, 2018

Παρακολουθώντας την πολιτική πορεία του Γιάννη Ραγκούση μου έρχονται πολλά επίθετα με τα οποία θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω πολιτικά. Το πιο επιτυχημένο το έγραψε κάποτε ο Γ. Λακόπουλος, λέγοντας ότι ο  Ραγκούσης έχει τη νοοτροπία του Κώστα Βουτσά στον «Ατσίδα»: «Μωρέ, ας τρουπώσω εγώ και  μετά…» 

Το δοκίμασε, επιτυχώς, με την Άννα Διαμαντόπουλου και τον Γ. Φλωρίδη. Αφού ένα «κόμμα» που πήγε να στήσει ο ίδιος δεν είχε πέραση, τρούπωσε στην «Ώρα  αποφάσεων». Για να μπορεί να απευθυνθεί σε κάπως μεγαλύτερα ακροατήρια  αφού ο ίδιος δεν είχε κανέναν να τον ακούσει. Αλλά  σχεδίαζε  από την αρχή να τους πουλήσει στην κατάλληλη στιγμή.  Το έκανε  παριστάμενος  μόνος του στο «συνέδριο» της Φώφης το περασμένο καλοκαίρι. Εν ψυχρώ.  Έπειτα έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του ενιαίου φορέα, όπου έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Για άλλη μια φορά το ακροατήριο του ήταν συγκεκριμένο. 

Θα σταθώ όμως στις κυκλοθυμίες που μάλλον πέρασαν απαρατήρητες.  

17 Οκτωβρίου 2017

Ραγκούσης: H Φώφη εξήγγειλε σήμερα συγκυβέρνηση με τον Κυριάκο

ραγοθσισ

17 Νοεμβρίου 2017

Στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά και ο Γιάννης Ραγκούσης

«Έχουμε χαράξει αυτόνομη πορεία, αυτοδύναμη στρατηγική και ενωμένοι θα τηρήσουμε την πορεία αυτή σταθερά και αμετάκλητα», αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση.

 

Καταγραφή3

3 Ιουλίου 2018 >

 

Επίθεση Ραγκούση σε Γεννηματά: Εκανε το ΚΙΝΑΛ παράρτημα της ΝΔ

«Το ΚΙΝΑΛ στα χέρια της κ. Γεννηματά έχει καταντήσει ένα μονοψήφιο και μικρό κόμμα» είπε σε συνέντευξή του

Καταγραφή2

 

Αγαπητέ Γιάννη, μετά από όλες αυτές τις κωλοτούμπες, κατανοούμε ότι στο ενδιάμεσο διάστημα προφανώς έκανες τις συμφωνίες σου με την κ. Γεννηματά (παλιά μου τέχνη κόσκινο εκατέρωθεν). 

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι, λέει ο σοφός λαός! 

Last modified on Thursday, 05 July 2018 17:01