Διορισμών συνέχεια...

April 27, 2018

Τρέχουν και δεν φτάνουν στην Χαριλάου Τρικούπη για την στελέχωση των νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων ανά την Ελλάδα. Χθες στην παρθενική συνεδρίαση της εκτελεστικής Γραμματείας του... νεοσύστατου Κινήματος Αλλαγής, εγκρίθηκε το οργανόγραμμα, ενώ ανακοινώθηκε από τον... νέο γραμματέα, ο διορισμός και των τοπικών οργάνων.

Δεν τους έφθανε λοιπόν ο διορισμός της Κεντρικής Επιτροπής των 400+ ατόμων, θα διορίσουν και τα τοπικά όργανα.

Ανακοινώθηκε λοιπόν πως η σύνθεση των Νομαρχιακών θα είναι 11μελής ή 13μελής, ανάλογα με τον νομό. Επόμενο βήμα οι Τοπικές Οργανώσεις, που αναμένεται, μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάϊου, να συγκροτηθούν ανά "Καλλικρατικό" δήμο.
Έχουμε και λέμε λοιπόν. 400+ άτομα στην ΚΠΕ, 262 υπεύθυνοι ανά δήμο & εξ ολοκλήρου διορισμένα 11μελή νομαρχιακά όργανα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιου είδους ασυμβίβαστο μεταξύ των παραπάνω θέσεων, αλλά όπως και να 'χει, στα καθοδηγητικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής θα βρίσκονται συνολικά, το λιγότερο 1.000 άτομα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Γίνεται ευκόλως, πλέον, κατανοητό, ότι αυτός το κύμα διορισμών δεν αποσκοπεί πουθενά αλλού, πέρα από την τακτική της Φώφης, να βολέψει τους «δικούς της».
Εμφανή επίσης είναι τα «ψαλίδια» που έχουν πέσει, στις συνθέσεις των παραπάνω οργάνων, καθώς αρκετή γκρίνια υπάρχει από μεριάς των Κινήσεων Πολιτών που στήριξαν στον 1ο γύρο τον Γ. Καμίνη και «κόπηκαν» με συνοπτικές διαδικασίες από τον Δήμαρχο.
Στο σημείο αυτό να τονίσουμε, πως στην αντίπερα όχθη, στις τάξεις της ΝΔ, πραγματοποιούνται εκλογές ΝΟΔΕ & ΔΗΜ. Τ.Ο. στις 13 Μαΐου.

Δεν μπορεί λοιπόν κανένας να ευαγγελίζεται την «Αλλαγή» στο ΚΙΝ.ΑΛΛ., ούτε τη συλλογικότητα, ούτε την σύνθεση, ούτε την δημοκρατία. Όταν δεν μπορείς να μαζέψεις το σπίτι σου, πως θα μαζέψεις ένα κράτος; Στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αποφασίσει ο Τσίπρας να τις κάνει, ο κόσμος θα ψηφίσει για πρωθυπουργό και όχι για τρίχες κατσαρές και παπαγαλίες.