Τσάι-Βουτήματα και συμπάθεια στη ΝΔ

April 10, 2017

Στον Βασίλη Σπανάκη πρώην υπεύθυνο Οργανωτικού της ΝΔ, του χρεώθηκε, ώστε να δικαιολογηθεί η αντικατάσταση του, μια αστεία συνδικαλιστική ιστορία.

Ο Σπανάκης που μπορεί ως χαρακτήρας να είναι αρκετά ανεξέλεγκτος είχε καταφέρει να συμμαζέψει το οργανωτικό της ΝΔ. Στη νέα τάξη πραγμάτων τον έλεγχο τον ασκεί ο συμπαθης αλλά παγκοσμίως άγνωστος Κονταδάκης και ο προεδρικός σύμβουλος Νέζης γνωστός και με το παρατσούκλι " όλη μέρα στο facebook".

Έτσι ενώ ο Σπανάκης είχε και ορθώς επιβάλλει στη Β´Αθηνων ένα κεντρικό πρόγραμμα εκδηλώσεων , έχει επικρατήσει η πλήρης αναρχία και ο καθένας κάνει οτι θέλει. Έτσι το kamarila πληροφορήθηκε οτι στις 24 Απριλίου στη Καλλιθέα , στη ταβερνα Ορφέας (!) με είσοδο 10 ευρώ (!!) θα μιλήσουν οι Δένδιας, Στεργίου (υπεύθυνος προγράμματος ΝΔ, αυτό που δεν υπάρχει) και ο Σταθόπουλος (8ος αναπληρωτής οργανωτικού, πρώην κομματάρχης Τζιτζικώστα, ο οποίος μιλάει πιο αργά και απο ριπλέι).

Εξασφαλισμένη επιτυχία, χιλιάδες κόσμους δεν κρατιούνται να σκάσουν 10 ευρώ να τους ακούσουν να μιλάνε. Την ίδια ώρα ο Τσιπρας περνάει και 4ο Μνημόνιο. Κυριάκο μάζεψε τους...