Οι φούρνοι στον Βενέτη ακόμα καπνίζουν!

November 14, 2016

Γράφει ο Stalone από τα Lidl

Τα νέα ήταν καταιγιστικά! Οι φούρνοι στον Βενέτη ακόμα καπνίζουν! Σε σκληρό πόκερ εξελίχθηκε ο διαγωνισμός για τα κυλικεία της Βουλής! Νικητής αναδείχθηκε ένας νησιώτης μετρ του είδους καθώς ροδίτικη επιχείρηση κέρδισε τον διαγωνισμό! Πήρε την μεγαλύτερη βαθμολογία!

Αλήθεια, όμως, πώς συνέβη αυτό; Μήπως υπάρχουν βαθύτερα αίτια; Μήπως τα ποτά, τα μπουκάλια και τα σούσια έπιασαν τόπο; Πληθώρα βουλευτών, υπουργών, πολιτευτών έχουν περάσει από ‘κει για μια βουτιά και λίγο σούσι βρε αδερφέ!

Έτσι, φαίνεται πως συνέβαινε και τις τελευταίες μέρες! Λίγο πριν την ανάδειξη του νικητή υπήρχε άγχος στην ομάδα! Γι’ αυτό μάλλον και έκανε την εμφάνισή του στο κατάστημα ένας γνωστός πολιτευτής του τόπου! Τελικά μάλλον δεν έπινε μόνο το κρασί του, δεν τσίμπαγε μόνο τον σολομό του, δεν έτρωγε μόνο το σούσι του, ήθελε και κάτι άλλο! Να καθησυχάσει το επιτελείο για την νίκη.  Ο ψηλός με τη φράτζα έδωσε τις απαντήσεις του και τελικά ίσως έπαιξε καθοριστικό ρόλο……

Άδωνι, ετοιμάσου από μέρα σε μέρα θα απολαμβάνεις το σολομό σου και τον αστακό σου νομίζοντας ότι κάνεις την βουτιά σου στη Ρόδο!